洋葱丝炒牛肉(TM6)
TM6

洋葱丝炒牛肉(TM6)

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 300 克 洋葱 ,按大小一切二或一切四,切成能放入进料口的长块状
  • 25 克 油
  • 1 根 葱 ,切段
  • 1 瓣 蒜头 ,切片
  • 200 克 牛里脊 ,切丝
  • 15 克 生抽
  • 5 克 老抽
  • 1 小撮 盐

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1210 kJ / 289.5 kcal
Protein
24.6 g
Sacharidy
17.7 g
Tuk
13.7 g
Nasycený tuk
2.4 g
Vláknina
1.5 g
Sodík
658.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty