川贝雪梨猪肺汤

川贝雪梨猪肺汤

3.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份

Suroviny

  • 猪肺 漂洗干净,切块后汆烫沥干
    250 克
  • 选择雪梨,去核一切四
    1 个
  • 川贝粉
    1 茶匙
  • 蜜枣
    4 颗
  • 冰糖
    1 茶匙
  • 1000 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 8.4 g
Kalorie 621.2 kJ / 148.5 kcal
Tuk 2.5 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 22.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...