Zařízení & příslušenství
川贝雪梨猪肺汤
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份
Suroviny
-
猪肺 漂洗干净,切块后汆烫沥干250 克
-
梨 选择雪梨,去核一切四1 个
-
川贝粉1 茶匙
-
蜜枣4 颗
-
冰糖1 茶匙
-
水1000 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.4 g
Kalorie
621.2 kJ /
148.5 kcal
Tuk
2.5 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
22.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
四季养生
68 recepty/-ů
Čína
Čína