Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 25 g olijfolie
- 200 g tomaten, gehalveerd
- 150 g wortelen, in stukken
- 100 g knolselder, in stukken
- 150 g prei, in schijfjes (1 cm)
- 20 g tomatenpuree
-
1
volle tl groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 400 g visfumet
- 400 g water
- 200 g witte wijn
- ¼ tl citroensap
- 350 g vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 901 kJ / 215 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Courgettesoep met munt
35min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Keine Bewertungen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Graubünden gerstsoep
Keine Bewertungen
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Keine Bewertungen
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 dk
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Keine Bewertungen
Sinaasappelcake
1h