Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 25 g olijfolie
- 200 g tomaten, gehalveerd
- 150 g wortelen, in stukken
- 100 g knolselder, in stukken
- 150 g prei, in schijfjes (1 cm)
- 20 g tomatenpuree
-
1
volle tl groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 400 g visfumet
- 400 g water
- 200 g witte wijn
- ¼ tl citroensap
- 350 g vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 901 kJ / 215 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mediterrane visschotel
1h 30 min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30 min
Naan (Hindoe brood)
2h
Ovenburger
1h 45 min
Vichyssoise met pasta
35 min
Rode uiensoep met gehaktballen
40 min
Ezogelin Soep
1h 5min
Fruitkroon
Žádné hodnocení
Vegetarische bruine rijst
40 min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Žádné hodnocení
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min