Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 25 g olijfolie
- 200 g tomaten, gehalveerd
- 150 g wortelen, in stukken
- 100 g knolselder, in stukken
- 150 g prei, in schijfjes (1 cm)
- 20 g tomatenpuree
-
1
volle tl groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 400 g visfumet
- 400 g water
- 200 g witte wijn
- ¼ tl citroensap
- 350 g vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 901 kJ / 215 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lamscurry
1 Std.
Soja-bolognese met courgette noedels
50 Min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Mediterrane paprika's
Žádné hodnocení
Bloemkoolrijst poke bowl
Žádné hodnocení
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Žádné hodnocení
Vichyssoise met pasta
35 Min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Žádné hodnocení
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Žádné hodnocení
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 godz. 30 min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 Min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 Min