
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g uien gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes verse peterselie enkel de bladeren
- 25 g olijfolie
- 200 g tomaten gehalveerd
- 150 g wortelen in stukken
- 100 g knolselder in stukken
- 150 g prei in schijfjes (1 cm)
- 20 g tomatenpuree
-
1
volle tl groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 400 g visfumet
- 400 g water
- 200 g witte wijn
- ¼ tl citroensap
- 350 g vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 215 kcal / 901 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade van boerenkool en rode kool
Žádné hodnocení
Geroosterde aubergines
Žádné hodnocení
Cholent
Žádné hodnocení
Goulash van linzen en champignons
45min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Žádné hodnocení
Amandelbretzels
Žádné hodnocení
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16hod. 50min
Zeevruchtenstoofpot
1hod. 5min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1hod. 30min
Graubünden gerstsoep
Žádné hodnocení
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Zalm en venkel risotto
25min