Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de fruits rouges surgelés variés
- 400 g de pêches au sirop
- l'eau pour obtenir 500 g de liquide
- 5 feuilles de menthe fraîche
- 2 g d'agar-agar en poudre (1 sachet)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 258.4 kJ / 61.1 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Sacharidy
- 12.6 g
- Tuk
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 3.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake vapeur citron et framboises
1 Std. 15 Min
Dacquoise aux fruits rouges
3h 55min
Gâteau pâtissier aux pommes en spirales
1 Std. 20 Min
Entremets pistache et rhubarbe
12 Std.
Tiramisu potimarron, chocolat
1 Std. 15 Min
Beurre bordelais
30 Min
Bâtonnets poitrine de porc et oignon
1 Std. 20 Min
Recette du chef Eric Guérin : Royale de courge butternut, rémoulade pomme-courge tourteau, jus pomme livèche
1 Std. 20 Min
Risotto fraise-rhubarbe
50 Min
Tarte au chocolat et confiture de lait
4h 55min
Pannacotta au foie gras et coulis de mangue
2 Std. 15 Min
Pannacotta façon cappuccino
4h 30min