Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La dacquoise
- 180 g de sucre en poudre
- 20 g de fécule de maïs
- 90 g d'amandes en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de rhubarbe, coupée en tronçons
Le croustillant au chocolat blanc
- 180 g de chocolat blanc, en morceaux
- 75 g de crêpes dentelle, type Gavottes®, en morceaux
La crème montée à la pistache
- 150 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 150 g de sucre en poudre
- 20 g d'huile de noisette
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3143.1 kJ / 751.2 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 74.5 g
- Tuk
- 48.1 g
- Nasycený tuk
- 21.1 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 166.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paris-Brest
3 Std.
Dôme de fruits en gelée
3 Std. 20 Min
Dacquoise aux fruits rouges
3h 55 min
Choux craquelins au gianduja
17 Std.
Tarte croustillante aux cerises et à la verveine
1 Std. 20 Min
Poêlée de saint-jacques, purée de patate douce épicée et beurre d'orange
35 min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2 Std. 10 Min
Fôret-noire
5h 15 min
Tarte aux poires Bourdaloue
3u. 10min
Baeckeoffe aux deux poissons
1h 45 min
Minitiramisus aux speculoos
3 Std. 20 Min
Pannacotta façon cappuccino
4h 30 min