Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La dacquoise
- 180 g de sucre en poudre
- 20 g de fécule de maïs
- 90 g d'amandes en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de rhubarbe, coupée en tronçons
Le croustillant au chocolat blanc
- 180 g de chocolat blanc, en morceaux
- 75 g de crêpes dentelle, type Gavottes®, en morceaux
La crème montée à la pistache
- 150 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 150 g de sucre en poudre
- 20 g d'huile de noisette
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3143.1 kJ / 751.2 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 74.5 g
- Tuk
- 48.1 g
- Nasycený tuk
- 21.1 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 166.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake vapeur citron et framboises
1h 15min
Moelleux citron-myrtille
1h 5min
Bûche vanille et framboise
50 godz. 30 min
Dacquoise aux fruits rouges
3h 55 min.
Tarte aux asperges, ricotta et basilic
2 godz. 30 min
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1 godz. 45 min
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12h
Baeckeoffe aux deux poissons
1 godz. 45 min
Carré feuilleté aux pommes, sauce au caramel
2 godz.
Rolls à la crème de marron
2h 25min
Financiers à la framboise
25 min