Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Banana ice cream
- 5 ripe bananas (approx. 500 g), cut into pieces 3 cm pieces and frozen
- 50 g dark chocolate, broken into small pieces
- 2 tsp vanilla bean paste
- 50 g thickened cream
- 300 g tinned caramel (see Tips)
- 12 plain biscuits, of choice, trimmed (7 cm - see Tips)
Meringue
- 220 g caster sugar
- 4 egg whites
- 1 pinch cream of tartar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2489.7 kJ / 595.1 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 90.4 g
- Tuk
- 21.8 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 635.8 mg
Alternativní recepty
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Lamington swiss roll
25h 40min
Pavlova
6 Std.
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 godz.
Chocolate caramel bars
1 godz. 40 min
Honey cake
49 Std. 30 Min
Honeycomb butter
10min
Chocolate Lava Cakes
55 dk
Ghost meringues
12 Std. 25 Min
Dark chocolate cookies with cream cheese filling
2sa 30 dk
Traditional crème brûlée
25h
Meringues
5h