Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastel de trucha
- 80 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
- 80 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de filetes de trucha fresca sin piel ni espinas en trozos, salpimentados
- 100 g de nata para cocinar
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 3 huevos medianos
- 1 cucharadita de mantequilla para engrasar
- 500 g de agua
Salsa de pimientos de piquillo
- 120 g de mayonesa
- 50 g de pimientos del piquillo
- 50 g de yogur natural
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1080 kJ / 258 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Tuk
- 22.2 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 171.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Solomillo de cerdo a la cerveza
1 Std.
Pudin de bonito y piquillos
5 Std. 10 Min
Pudin de perdiz
26h 15min
Terrina de pavo con dátiles y nueces
1 Std.
Menú: Crema de calabacín y verduras. Gratinado de bacalao y patatas paja
1 Std.
Pudin de pescado con aguacate
2h
Pastel de calabacín y bonito
1 Std.
Pastel de bimi® (broccolini)
1h 45min
Flan de calabacín con beicon, queso y albahaca
1 Std. 10 Min
Minipastel de pescado y marisco
40min
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1 Std. 30 Min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4h 20min