Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 cucharadas de salsa barbacoa
- 5 lonchas de jamón cocido (aprox. 200 g)
- 500 g de carne picada de pavo
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- ¼ de cucharadita de canela molida
- 1 cucharadita de salvia seca desmenuzada
- 2 huevos
- 30 g de pan rallado
- 40 g de nueces peladas troceadas
- 3 - 4 dátiles sin hueso abiertos por la mitad
- 600 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 853.2 kJ / 204.1 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 512.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pudin de bonito y piquillos
5h 10min
Terrina de pavo con frutos secos
1h
Pudin de pescado con aguacate
2h
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3 Std.
Pudin de trucha
2 Std. 40 Min
Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana
1h 45min
Minipastel de pescado y marisco
40min
Fiambre de pavo con hierbas provenzales y cacahuetes
12h 45min
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1h 30min
Fiambre de pollo con pistachos
40min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4h 20min
Lomo de cerdo con mayonesa de chimichurri
8 godz. 15 min