Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 cucharadas de salsa barbacoa
- 5 lonchas de jamón cocido (aprox. 200 g)
- 500 g de carne picada de pavo
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- ¼ de cucharadita de canela molida
- 1 cucharadita de salvia seca desmenuzada
- 2 huevos
- 30 g de pan rallado
- 40 g de nueces peladas troceadas
- 3 - 4 dátiles sin hueso abiertos por la mitad
- 600 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 853.2 kJ / 204.1 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 512.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrina de pavo con frutos secos
1 Std.
Pastel frío de pisto
3h
Fiambre de bonito fresco con encurtidos
25 Std.
Rollo de carne de ternera con frutos secos
3h
Ensalada de bacalao con aliño de mango
30 min
Galantina de pollo con yogur al eneldo
3 Std. 25 Min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3 Std. 15 Min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4 godz. 20 min
Milhojas de ibéricos con salsa de membrillo
1 Std.
Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana
1 Std. 45 Min
Fiambre de pollo con pistachos
40 Min
Fiambre de pavo con hierbas provenzales y cacahuetes
12sa 45 dk