Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 200 g de puerro (parte blanca) en rodajas de 1 cm
- 50 g de mantequilla en 2-3 trozos
- 200 g de salmón ahumado
- 160 g de queso cremoso
- 1 - 2 ramitas de eneldo fresco picado
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Masa
- 400 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 200 g de mantequilla fría, en trozos
- 100 g de agua fría
Montaje
- harina
- 1 huevo batido
- 2 cucharadas de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 762 kJ / 182 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 15.6 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 218.7 mg
Alternativní recepty
Bartolillos
2 Std. 30 Min
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50min
Tortillitas de calabacín
20min
Pan plano con verduras y hummus
1h 15min
Terrina de verano
24h 20min
Buñuelos de bacalao y patatas
30 Min
Ensalada de pasta con limón y parmesano
30 Min
Strudel de champiñones y espinacas
1 Std. 30 Min
Blinis con bacalao ahumado y huevas de salmón
40min
Cocas de calabacín
2 Std.
Panecillos artesanos
1 Std. 30 Min
Pastel crujiente de puerros con salmón
45 Min