Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di semola di grano duro
- 3 uova
Ripieno
- 700 g di acqua
- 650 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- burro fuso, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2619.5 kJ / 626 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Sacharidy
- 86.6 g
- Tuk
- 19.7 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 800.4 mg
Alternativní recepty
Dado vegetale con ritagli di verdura
40 Min
Tortelli di patate e ricotta
1h 20 min
Tagliatelle al ragù di coniglio
1h
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 Std. 30 Min
Pici all'etrusca
1 Std. 45 Min
Tagliatelle con ragù di capretto e fonduta di pecorino
1h
Ravioli di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5 phút
Cestini cheesecake alle fragole
2 Std. 20 Min
Polenta con ragù (Bimby Friend)
1 Std. 10 Min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1 Std. 30 Min
Calzone fritto
5 Std.
Tagliatelle al ragù
1 Std. 10 Min