Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di semola di grano duro
- 3 uova
Ripieno
- 700 g di acqua
- 650 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- burro fuso, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2619.5 kJ / 626 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Sacharidy
- 86.6 g
- Tuk
- 19.7 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 800.4 mg
Alternativní recepty
Canederli al formaggio
1h
Calzone fritto
5h
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30 min
Strauben
40 Min
Gnocchi di patate (TM6)
1h 30 min
Tortelli di patate e ricotta
1h 20 min
Tortelli di zucca mantovani
2 godz. 30 min
Passatelli
45 min
Passatelli in brodo di cappone
4 Std. 20 Min
Salame di cioccolato in crema inglese
2 godz. 40 min
Tigelle
3 Std. 50 Min
Focaccia genovese (TM6)
5h