Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zucca
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di polpa di zucca a pezzi (3 cm)
Pasta
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 100 g di amaretti duri
- 150 - 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Gorgonzola a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 40 g di burro
- 4 - 5 foglie di salvia fresca, lavate
- Parmigiano Reggiano grattugiato grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2449.7 kJ / 585.5 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 26.8 g
- Nasycený tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 817.3 mg
Alternativní recepty
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min
Tortelli di patate e ricotta
1h 20min
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30min
Ravioli con ripieno di carne
1h 40min
Terrina di anatra e pollo con amarene
9 Std. 30 Min
Maiale con salsa alla senape e purè di verdure
1h
Pane toscano (TM6)
16h 30min
Ravioli di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5min
Tortelli verdi
3h 30min
Bigoli con ragù di anatra
2h
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min