Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zucca
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di polpa di zucca a pezzi (3 cm)
Pasta
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 100 g di amaretti duri
- 150 - 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Gorgonzola a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 40 g di burro
- 4 - 5 foglie di salvia fresca, lavate
- Parmigiano Reggiano grattugiato grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2449.7 kJ / 585.5 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 26.8 g
- Nasycený tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 817.3 mg
Alternativní recepty
Crocchette di Cecina di Leon e formaggio di capra
9h 20min
Lasagne con ragù di salsiccia e fave
1 Std. 40 Min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min
Galette rustica alle ciliegie
2 Std.
Spaghetti con polpette al sugo (Bimby Friend)
45min
Cestini di pane con asparagi e crema al Parmigiano Reggiano
2 Std.
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1 Std. 10 Min
Pizza caprese
9h
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2 Std.
Polpettone di pesce e avocado (senza lattosio)
2 Std.
Pizza con Gorgonzola, pancetta croccante, pere, miele e noci
3h 35min
Pasta sfoglia
3h 40min