Tortelli di zucca e Gorgonzola

Tortelli di zucca e Gorgonzola

3.7 9 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 30min.
6 porzioni

Suroviny

Zucca
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 500 g di polpa di zucca a pezzi (3 cm)
Pasta
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 3 uova
  • 1 pizzico di sale
Ripieno
  • 100 g di amaretti duri
  • 150 - 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di Gorgonzola a pezzi
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
  • 40 g di burro
  • 4 - 5 foglie di salvia fresca lavate
  • Parmigiano reggiano grattugiato grattugiato, a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 817.3 mg
Protein 27.4 g
Kalorie 2449.7 kJ / 585.5 kcal
Tuk 26.8 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 12.7 g
Sacharidy 61 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...