
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Impasto bianco
- 4 uova
- 20 g di burro morbido a pezzi
- 45 g di semolino di grano
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Impasto verde
- 4 uova
- 20 g di burro morbido a pezzi
- 60 g di semolino di grano
- 100 g di spinaci in foglia surgelati già lessati e strizzati (vedere consigli)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Impasto rosso
- 4 uova
- 20 g di burro morbido a pezzi
- 45 g di semolino di grano
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
Terminare la preparazione
- 1600 g di brodo di carne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 364.8 kcal / 1525.9 kJ
- Protein
- 24.2 g
- Tuk
- 22.9 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 11.9 g
- Sodík
- 900.3 mg
Alternativní recepty
Yogurt al mango
14hod.
Roast beef con mojo verde e patate novelle
1hod. 15min
Il mio 1° yogurt
9hod. 10min
Biscotti domino
2hod. 30min
Polvere di funghi
10min
Zuppa di farro contadina
50min
Skolebrød (panini norvegesi)
3hod. 30min
Cracker al farro
2hod.
Gelato ai cantucci e vin santo
10hod. 30min
Pane segale e farro
4hod. 30min
Zuppa imperiale
1hod.
Ciambella romagnola
1hod.