Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Impasto bianco
- 4 uova
- 20 g di burro morbido a pezzi
- 45 g di semolino di grano
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Impasto verde
- 4 uova
- 20 g di burro morbido a pezzi
- 60 g di semolino di grano
- 100 g di spinaci in foglia surgelati, già lessati e strizzati (vedere consigli)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Impasto rosso
- 4 uova
- 20 g di burro morbido a pezzi
- 45 g di semolino di grano
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
Terminare la preparazione
- 1600 g di brodo di carne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1525.9 kJ / 364.8 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Tuk
- 22.9 g
- Nasycený tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 900.3 mg
Alternativní recepty
Pizza di Pasqua
3h
Bostrengo
1 godz. 30 min
Riccioli mantovani
1 godz. 20 min
Praline al cioccolato con liquore
Žádné hodnocení
Tortelli di carnevale al cocco
1h
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Ciambella romagnola
1h
Crema pasticcera allo sciroppo d'acero
20 min
Zuppa inglese ciocco-caffè
50 min
Crespelle agli asparagi
1 godz. 30 min
Crescia alla maceratese
3h
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min