
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 4 g di lievito di birra disidratato - 400 g di farina manitoba
- 30 g di olio di oliva
- 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 438.5 kcal / 1834.8 kJ
- Protein
- 13.5 g
- Tuk
- 9.5 g
- Sacharidy
- 74 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Sodík
- 386 mg
Alternativní recepty
Focaccia al pesto di pomodori secchi
4 godz.
Empanadas vegetariane
1 godz. 30 min
Panini dolci ai mirtilli
4 godz.
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 godz.
Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min
Pita rustica
1 godz. 35 min
Pane alla ricotta
3 godz.
Samosas con carne e verdure
1 godz. 15 min
Pane Roti
1 godz.
Pane arabo
3 godz. 30 min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Pane naan
3 godz. 10 min