Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
nebo 4 g di lievito di birra disidratato - 400 g di farina manitoba
- 30 g di olio di oliva
- 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1834.8 kJ / 438.5 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 9.5 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 386 mg
Alternativní recepty
Focaccine morbide
3h 30min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Pane arabo
3h 30min
Filoncini alla cipolla
3u. 50min
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4h 30min
Momo
2u.
Focaccia alle cipolle
2h 20 min
Pagnotte turche
2h 20 min
Pane Roti
1u.
Pane Naan con cavolfiore speziato, salsa Feta e tahini al matcha
1u. 20min
Pane naan
3h 10min
Polka (pane francese)
5h