Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di farina tipo 0
- 100 g di farina di segale
- 20 g di lievito di birra fresco
- 340 g di acqua
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Il pane di Altamura
4h
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane di segale
3h 20min
Panini della Val Venosta
15ωρ. 30 λεπτ.
Filone di segale
4h
Pane di avena con semi di zucca
3 Std. 50 Min
Filoncini di semola
4h
Pane ai cereali
3 Std.
Pane ai cereali con i semi
3h 10 min.
Pancarrè ai 5 cereali
5h
Pane veneziano
18 Std. 30 Min