Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi Dough
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 700 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)
- 1400 g water
- 150 g plain flour
- 1 medium egg
- 1 - 2 pinches fine sea salt, plus 0.5 tsp
- plain flour, plus extra for dusting
- water, for cooking gnocchi
Courgettes
- 300 g courgettes, ends removed
- 20 g olive oil
- 50 g unsalted butter, diced
- 10 g fresh sage leaves
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2263 kJ / 540.9 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 23.8 g
- Nasycený tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 1466.7 mg
Alternativní recepty
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 Std. 20 Min
Aïoli
5 Min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 min
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3 Std. 45 Min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30 min
Chocolate Quinoa Porridge
25 min
Chicken and pear pie
Keine Bewertungen
Fig and Honey Smoothie
5 Min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2h 35min