Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs

Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs

4.4 32 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • frozen green peas
    300 g
  • dried tagliatelle
    300 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    200 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • fresh basil leaves plus extra, for garnishing
    30 g
  • fresh mint leaves plus extra, for garnishing
    10 g
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    100 g
  • lemon finely grated zest only
    1
  • freshly squeezed lemon juice
    2 Tbsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • water
    1300 g
  • medium eggs
    4
  • water
  • coarse salt flakes to taste
  • ground black pepper to taste

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1375.1 mg
Protein 39.6 g
Kalorie 3552 kJ / 849 kcal
Tuk 44.7 g
Vláknina 7 g
Nasycený tuk 14.2 g
Sacharidy 71.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...