Zařízení & příslušenství
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
frozen green peas300 g
-
dried tagliatelle300 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh basil leaves plus extra, for garnishing30 g
-
fresh mint leaves plus extra, for garnishing10 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil100 g
-
lemon finely grated zest only1
-
freshly squeezed lemon juice2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
water1300 g
-
medium eggs4
-
water
-
coarse salt flakes to taste
-
ground black pepper to taste
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1375.1 mg
Protein
39.6 g
Kalorie
3552 kJ /
849 kcal
Tuk
44.7 g
Vláknina
7 g
Nasycený tuk
14.2 g
Sacharidy
71.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Best of Easter
28 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min.
Satay Tofu Kebabs
1hod. 5min.
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min.
Smoky Paprika Rub
5min.
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45min.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1hod. 25min.
Black Bean and Avocado Wrap
15min.
Avocado Pesto Orecchiette
35min.
Sausage and Fennel Orzotto
50min.
Pasta with Vegetable Ragout
45min.
Mushroom and Spinach Risotto
55min.
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min.