![Chipirones encebollados (Maganos) Chipirones encebollados (Maganos)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ac5239d2-1e23-4a17-a15c-b05e4137d9e7/Derivates/f2da565f-7394-4288-aa5c-253f5ec3dac3.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 1500 g de chipirones enteros frescos limpios, en anillas de 3 cm (ver sugerencia)
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 500 g de cebolla en octavos
- 50 g de vino de Jerez seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1166 kJ / 279 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Tuk
- 11.2 g
- Nasycený tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 739.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz negro con gambones y sepia
45min
Pimientos del piquillo rellenos
15 Min
Tortilla de bacalao y verduras
30min
Chipirones a la marinera
25min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Borrajas y champiñones en conserva rehogados con beicon
20min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45min
Revuelto de gulas con jamón
30min
Chipirones afogaos
30min
Bacalao en salsa de tomate
30min
Guisantes con jamón y huevos poché
25min