Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 1500 g de chipirones enteros frescos limpios, en anillas de 3 cm (ver sugerencia)
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 500 g de cebolla en octavos
- 50 g de vino de Jerez seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1166 kJ / 279 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Tuk
- 11.2 g
- Nasycený tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 739.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chipirones afogaos
30 min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Bacalao sous vide en cama de pimientos
1 godz. 15 min
Calamares a la americana
50min
Chipirones a la marinera
25min
Bacalao en salsa de tomate
30 min
Minipastel de pescado y marisco
40min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 min
Marmitako
40min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1h 40min
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1 godz. 15 min
Arroz negro con gambones y sepia
45 min