Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 1500 g de chipirones enteros frescos limpios, en anillas de 3 cm (ver sugerencia)
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 500 g de cebolla en octavos
- 50 g de vino de Jerez seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1166 kJ / 279 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Tuk
- 11.2 g
- Nasycený tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 739.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Espaguetis negros con cebolla roja y gambones
1 Std.
Chipirones afogaos
30 min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 Min
Chipirones a la marinera
25 min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 godz. 30 min
Txangurro
1 Std. 10 Min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1 Std.
Arroz con almejas
1 Std. 45 Min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 Min
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1 Std. 30 Min
Arroz negro con gambones y sepia
45 Min