Kompatibilní verze
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Linzen
- 1000 g water
- 300 g droge zwarte linzen , type Beluga
- 5 g olijfolie
-
1
volle tl groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
Selderij-appelmengsel
- 170 g selderstengels, in stukken
- 180 g appel, geschild, klokhuizen verwijderd, in stukken
- 20 g vers geperst citroensap
Framboos vinaigrette & walnoten
- 40 g gepelde walnoten
- 100 g frambozen, vers of bevroren
- 60 g rode bietensap
- 30 g azijn
- 40 g olijfolie
- 15 g mosterd
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
Stracciatella yoghurt
- 80 g pure chocolade, in stukken
- 300 g yoghurt
- 20 g honing
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
Dienst
- 120 g stevige tofu, in blokjes
- ½ bos verse peterselie, gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2894.7 kJ / 691.9 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 79.6 g
- Tuk
- 31.3 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 15.1 g
- Sodík
- 434.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lactosevrije tiramisu
Keine Bewertungen
Champagne crème cake
Keine Bewertungen
Salade van boerenkool en rode kool
Keine Bewertungen
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Mochi's met sesamvulling
50 min
Batbout met kaas
30 min
Muntthee
25 min
Italiaanse brunch
1h 30 min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Keine Bewertungen
Cheesecake
1h 30 min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 godz. 40 min