
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g kippenborst filet, zonder vel in reepjes gesneden (5 cm x 1 cm)
- 20 g limoensap versgeperst
- 30 g olijfolie
- ½ tl kurkuma, gedroogd, gemalen
- 1 - 2 snuifjes cayennepeper, gemalen
- 1 tl zout
- 200 g rode kool de bladeren in stukken gesneden en 4 hele bladeren om in op te dienen
- 40 g rode ui plus extra, in dunne plakjes gesneden, voor de garnering
- 1 teentje knoflook
- 5 takjes koriander alleen blaadjes, plus extra om te garneren
- 150 g quinoa
- 500 g water
- 1 - 2 snuifjes zwarte peper, gemalen
- rode peper, vers ontpit, fijngehakt, voor de garnering (volitelně)
- 1 limoen in vieren gesneden, voor de garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 268 kcal / 1123 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 24 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 335 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade van boerenkool en rode kool
Žádné hodnocení
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Žádné hodnocení
Vegan mini cheesecakes
4hod. 30min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1hod. 10min
Guacamole
5min
Balletjes met aubergines
1hod.
Indische kippenburger
4hod.
Pekingeend
45min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1hod.
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Dim sum 'Sieuw mai'
Žádné hodnocení
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1hod.