Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g kippenborst filet, zonder vel in reepjes gesneden (5 cm x 1 cm)
- 20 g limoensap versgeperst
- 30 g olijfolie
- ½ tl kurkuma, gedroogd, gemalen
- 1 - 2 snuifjes cayennepeper, gemalen
- 1 tl zout
- 200 g rode kool, de bladeren in stukken gesneden en 4 hele bladeren om in op te dienen
- 40 g rode ui plus extra, in dunne plakjes gesneden, voor de garnering
- 1 teentje knoflook
- 5 takjes koriander alleen blaadjes, plus extra om te garneren
- 150 g quinoa
- 500 g water
- 1 - 2 snuifjes zwarte peper, gemalen
- rode peper, vers, ontpit, fijngehakt, voor de garnering (volitelně)
- 1 limoen in vieren gesneden, voor de garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1123 kJ / 268 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 335 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aardappel-wortel hapjes
40 Min
Aziatische komkommersalade
Žádné hodnocení
Pulled barbecue jackfruit
25min
Margarita van komkommer en chilipeper
Žádné hodnocení
Gestoomde spinaziecake
35 Min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Aardbei-lavendel zephyrs
Žádné hodnocení
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 Min
Beef Wellington
10 Std. 10 Min
Bessenmix-yoghurt
12h 15 min
Pindakoekjes met chocolate-chip
Žádné hodnocení
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Žádné hodnocení