
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g bloem
- 150 g rode bietensap natuurlijk, zonder suiker
- 5 g gedroogde gist
- 1 el honing
- 20 g olijfolie plus extra om in te vetten
- 120 g water
- ½ tl zout
- 3 - 4 takjes rozemarijn, vers in stukjes, plus extra voor garnering
- 1 - 2 rode uien in cirkels gesneden (ca. 2 mm)
- 1 - 2 snuifjes zout, grof
- 100 g gerookte zalm in plakjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 199 kcal / 832 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 31 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 514 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Žádné hodnocení
Demo recept Bessenschuim
Žádné hodnocení
Demo recept Limonade
Žádné hodnocení
Soba noodle mee goreng
40min
Zoetzure tempé
Žádné hodnocení
Mango kleefrijst cake (vegan)
11hod.
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2hod. 35min
Gevulde groenten
1hod. 20min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Žádné hodnocení
Gebakken buns
Žádné hodnocení
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Žádné hodnocení
Pierogi met vlees
1hod.