Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g bloem
- 150 g rode bietensap natuurlijk, zonder suiker
- 5 g gedroogde gist
- 1 el honing
- 20 g olijfolie plus extra om in te vetten
- 120 g water
- ½ tl zout
- 3 - 4 takjes rozemarijn, vers, in stukjes, plus extra voor garnering
- 1 - 2 rode uien, in cirkels gesneden (ca. 2 mm)
- 1 - 2 snuifjes zout, grof
- 100 g gerookte zalm, in plakjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 832 kJ / 199 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 514 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 godz.
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Knolselder parmigiana
Žádné hodnocení
Zoetzure tempé
Žádné hodnocení
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Žádné hodnocení
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Žádné hodnocení
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Žádné hodnocení
Rabarber, gember en citroen risotto
Žádné hodnocení
Gegrilde octopus met aardappelen
2hod. 45min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Žádné hodnocení
Taart met peer en brie
1h 10min