Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Galette Hamuru
- 150 g tereyağı, soğuk, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 300 g un, tezgahı unlamak için ekstra un
- 90 g soğuk su
- ½ tk tuz
İç Malzemesi ve Pişirilmesi
- 350 g kabak, küçük boy, soyulmamış, uçları kesilmiş (2-3 kabak)
- 350 g erik domates, sert, bütün (bk. Öneriler)
- 190 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 30 g su
- 10 g frenk soğanı, ince dilimlenmiş
- ½ tk tuz, serpmek için ekstra 2-3 tutam tuz
- un, serpmek için
- 1 tutam karabiber
- 60 g Parmesan peyniri, rendelenmiş
- süt, sürmek için
- 10 fesleğen yaprağı
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1581.2 kJ / 377.9 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 507.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tavuklu Keşkek
1h 20min
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Žádné hodnocení
Somon Tartar
10min
Tempura Sebzeler
40min
Erik Clafoutis
Žádné hodnocení
Soğanlı Tarte Flambe
1 Std.
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2h 55min
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1 Std. 15 Min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45min
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1 Std. 25 Min
Tahinli Çörek (6 adet)
2h
Vegan Vişneli Cheesecake
8h