Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Galette Hamuru
- 150 g tereyağı, soğuk, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 300 g un, tezgahı unlamak için ekstra un
- 90 g soğuk su
- ½ tk tuz
İç Malzemesi ve Pişirilmesi
- 350 g kabak, küçük boy, soyulmamış, uçları kesilmiş (2-3 kabak)
- 350 g erik domates, sert, bütün (bk. Öneriler)
- 190 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 30 g su
- 10 g frenk soğanı, ince dilimlenmiş
- ½ tk tuz, serpmek için ekstra 2-3 tutam tuz
- un, serpmek için
- 1 tutam karabiber
- 60 g Parmesan peyniri, rendelenmiş
- süt, sürmek için
- 10 fesleğen yaprağı
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1581.2 kJ / 377.9 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 507.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hindistan Cevizli Kakaolu ve Matchalı Raw Vegan Pasta
3ωρ. 45 λεπτ.
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 Min
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Žádné hodnocení
Rendelenmiş Patates Pancake
55 λεπτ.
Erik Clafoutis
Žádné hodnocení
Pancar Carpaccio
Žádné hodnocení
Vejetaryen Pizza
Žádné hodnocení
Vegan Peynir Sosu
50 Min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Žádné hodnocení
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Spagetti Carbonara
40 Min