Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan peyniri, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 3 g maydanoz yaprağı, taze
- ½ diş sarımsak
- 20 g soğan, ikiye bölünmüş
- 15 g riviera zeytinyağı
-
100
g shiitake mantarı, sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş (3 cm) (bk. öneriler)
nebo herhangi bir taze mantar, sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş (3 cm) (bk. öneriler) - 25 g sek beyaz şarap
- 130 g Arborio pirinci
- 435 g su, oda sıcaklığında
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- 1 tutam toz karabiber
- 1 ¼ - 1 ½ yk tereyağı (yakl. 20 g), soğuk, küp küp kesilmiş
- ⅛ tk elma sirkesi (volitelně)
-
mikro filiz, süslemek için
(volitelně)
nebo taze frenk soğanı, ince kıyılmış, süslemek için (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2005.5 kJ / 479.3 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 57.7 g
- Tuk
- 20.8 g
- Nasycený tuk
- 9.4 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1453.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hollandez sos
20 Min
Mantarlı Risotto
40min
Balkabaklı Risotto
25 Min
Pancar Carpaccio
20 Min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Žádné hodnocení
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2 godz. 55 min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 Min
Domatesli Risotto
30p
Pesto Sosu
15min
Parmesan Peynirli Risotto
30p
Margarita
10min