Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'échalote
- 30 g de beurre
- 500 g de champignons frais variés (cèpes, chanterelles, girolles, etc)
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 - 3 brins de cerfeuil frais, ciselés, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 504 kJ / 124 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe à l'oignon
50 Min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35 min
Velouté de champignons, croquettes de haddock
1h 15min
Soupe de champignons, amande et fruits secs
35 Min
Velouté carotte-betterave
35 Min
Soupe de tomate au basilic
30 Min
Velouté butternut-poivron rouge
30 Min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Velouté de potiron au fromage ail et fines herbes
40 λεπτ.
Velouté d'endive
35 Min
Potage au poireau
30 Min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45min