Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'échalote
- 30 g de beurre
- 500 g de champignons frais variés (cèpes, chanterelles, girolles, etc)
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 - 3 brins de cerfeuil frais, ciselés, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 504 kJ / 124 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Soupe poireaux, brie et pommes de terre
35min
Potage au poireau
30min
Velouté poireau-pomme de terre WW (ex- Weight Watchers®)
25 Min
Soupe de chou-fleur et poireau au paprika
40min
Soupe de tomates et courgettes
55min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 Min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45min
Soupe à la tomate, tuiles de fromage
1h
Velouté de pomme de terre aux grains de maïs
40min
Soupe asperge citron
55min
Soupe de tomate au basilic
30min