
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'échalote
- 30 g de beurre
- 500 g de champignons frais variés (cèpes, chanterelles, girolles, etc)
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 700 g d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 - 3 brins de cerfeuil frais ciselés, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 124 kcal / 504 kJ
- Protein
- 3.5 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Crème de courgette au bleu
25min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Crème de carotte
30min
Soupe de tomate au basilic
30min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45min
Velouté de carottes à la coriandre
35min
Potage au poireau
30min
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Velouté de potiron au fromage ail et fines herbes
40min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40min