Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de vin blanc liquoreux
- 120 g de sucre en poudre
- 6 jaunes d'œufs
- 600 g de fruits rouges frais variés (fraises, cerises, framboises, mûres, myrtilles...)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 878 kJ / 209 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce hollandaise
25min
Soupe de melon au basilic
2 godz. 15 min
Sauce béarnaise
20 min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2 Std. 35 Min
Sauce béarnaise
40 min
Sabayon anisé
15min
Gratin de raisin en sabayon
20 min
Gratin aux fruits rouges
20 min
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Crumble poire-chocolat
55min