Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'huile d'olive
- 70 g de mie de pain
- 50 g de fumet de poisson (50 g d'eau + 1 c. à café de fumet de poisson)
- 2 gousses d'ail
- 2 piments rouges
- 1 jaune d'œuf
- ½ c. à café de poivre de Cayenne moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 458 kJ / 110 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pissaladière
3 Std.
Soupe au pistou
40min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 godz.
Pissaladière
2h 10min
Soupe de poisson
20min
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Cabillaud façon aïoli
1h
Pompes à l'huile
3 Std.
Bouillabaisse
1 godz. 15 min
Aïoli traditionnel
10min
Rouille
10min
Anchoïade
15min