Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'huile d'olive
- 70 g de mie de pain
- 50 g de fumet de poisson (50 g d'eau + 1 c. à café de fumet de poisson)
- 2 gousses d'ail
- 2 piments rouges
- 1 jaune d'œuf
- ½ c. à café de poivre de Cayenne moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 458 kJ / 110 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
La véritable moussaka
2 Std. 30 Min
Soupe au pistou
40 Min
Tapenade
10 min
Soupe au pistou
40 Min
Soupe de poisson
20min
Moules à l'escabèche
24h
Cabillaud façon aïoli
1 Std.
Tielle sétoise
3h 30min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Rouille
10 min
Anchoïade
15 min
Aïoli traditionnel
10 min