Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les miniblinis
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de lait demi-écrémé
- 200 g de farine de blé bise (T 80)
- 200 g de farine de blé, type 55
- 3 œufs
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
Le tarama
-
130
g d'œufs de cabillaud fumés
nebo 130 g d'œufs de poisson noirs fumés fumés - 3 tranches de pain de mie complet, sans la croûte et coupées en morceaux
- 1 c. à café de moutarde forte
- le jus d'un citron jaune
- 80 g de fromage frais
- 1 pincée de poivre moulu
- 100 g d'huile neutre, et un peu pour la cuisson des blinis
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2260 kJ / 540 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 28.7 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rillette de sardine au citron
5 dk
Blinis au citron et à l'aneth
1h 35min
Sablés au parmesan
1hod.
Rillettes de sardine à la coriandre
5 dk
Tarama aux œufs de cabillaud
1hod. 15min
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
2 Std.
Tapenade
10 dk
Houmous de petits pois et petits pains
3 godz. 10 min
Tzatziki
15min
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2h 15 min
Tzatziki
3h 5 min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.