Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les miniblinis
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de lait demi-écrémé
- 200 g de farine de blé bise (T 80)
- 200 g de farine de blé, type 55
- 3 œufs
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
Le tarama
-
130
g d'œufs de cabillaud fumés
nebo 130 g d'œufs de poisson noirs fumés fumés - 3 tranches de pain de mie complet, sans la croûte et coupées en morceaux
- 1 c. à café de moutarde forte
- le jus d'un citron jaune
- 80 g de fromage frais
- 1 pincée de poivre moulu
- 100 g d'huile neutre, et un peu pour la cuisson des blinis
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2260 kJ / 540 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 28.7 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rillettes de maquereau, tomates confites et coriandre
25min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20min
Houmous de carottes rôties
40min
Tzatziki
3h 5min
Sablés au sarrasin, fromage de chèvre et miel
30 Min
Rillettes de maquereaux aux pruneaux
25min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.
Tarama aux œufs de cabillaud
1h 15min
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15 Min
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2 godz. 15 min
Blinis au citron et à l'aneth
1 Std. 35 Min