酸汤魔芋牛肉

酸汤魔芋牛肉

3.9 11 rating
Příprava 15min.
Celkový 35min.
2 人份

Suroviny

  • 牛里脊 切薄片
    250 克
  • 料酒
    1 汤匙
  • 1 ½ 茶匙
  • 玉米淀粉
    1 汤匙
  • 橄榄油
    5 克
  • 蒜头 切片
    3 瓣
  • 泡椒
    3 个
  • 酸菜 选四川酸菜,切块,取根部
    150 克
  • 900 克
  • 魔芋丝
    150 克
  • 莴笋 去皮切片
    150 克
  • 白醋
    50 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 2150.6 mg
Protein 26.9 g
Kalorie 978 kJ / 234 kcal
Tuk 5.4 g
Vláknina 4.8 g
Nasycený tuk 1.2 g
Sacharidy 17.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...