Zařízení & příslušenství
酸汤魔芋牛肉
Příprava 15min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
牛里脊 切薄片250 克
-
料酒1 汤匙
-
盐1 ½ 茶匙
-
玉米淀粉1 汤匙
-
橄榄油5 克
-
蒜头 切片3 瓣
-
泡椒3 个
-
酸菜 选四川酸菜,切块,取根部150 克
-
水900 克
-
魔芋丝150 克
-
莴笋 去皮切片150 克
-
白醋50 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
2150.6 mg
Protein
26.9 g
Kalorie
978 kJ /
234 kcal
Tuk
5.4 g
Vláknina
4.8 g
Nasycený tuk
1.2 g
Sacharidy
17.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
不一样的减脂餐
10 recepty/-ů
Čína
Čína