竹荪肋排虫草花汤

竹荪肋排虫草花汤

4.0 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 50min.
4 人份

Suroviny

  • 干竹荪
    15 克
  • 虫草花
    10 克
  • 焯水用
    600 克
  • 猪肋排 切块
    400 克
  • 1000 克
  • 2 片
  • 花雕酒
    50 克
  • 根据个人口味调节
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 539.9 mg
Protein 13.5 g
Kalorie 994.8 kJ / 238 kcal
Tuk 18.4 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 5.8 g
Sacharidy 3.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...