Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Strawberry inserts
- 1 gold strength gelatine leaf
- cold water, to soak
- 130 g strawberries, hulled
- 20 g caster sugar
Chocolate mousse
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 80 g dark chocolate (70% cocoa), broken into small pieces
- 150 g milk chocolate, broken into small pieces
- 35 g water
- 45 g caster sugar
- 3 egg yolks
- 300 g thickened cream
Chocolate coating
- 130 g cocoa butter
- 100 dark chocolate (70% cocoa), broken into small pieces
- fresh berries, to serve (optional)
- whipped cream, to serve (optional)
- fresh mint, leaves only to decorate
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2405.3 kJ / 574.9 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 36.7 g
- Tuk
- 45.3 g
- Nasycený tuk
- 26.7 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 31.9 mg
Alternativní recepty
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
White chocolate and pistachio madeleines
4 Std. 35 Min
Ham and cheese canelé
49 Std.
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Crème pâtissière
15min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 Std. 30 Min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Brandy custard (TM6)
15min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Lemon curd (TM6)
15min