
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Strawberry inserts
- 1 gold strength gelatine leaf
- cold water to soak
- 130 g strawberries hulled
- 20 g caster sugar
Chocolate mousse
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water to soak
- 80 g dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces
- 150 g milk chocolate broken into small pieces
- 35 g water
- 45 g caster sugar
- 3 egg yolks
- 300 g thickened cream
Chocolate coating
- 130 g cocoa butter
- 100 dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces
- fresh berries to serve (optional)
- whipped cream to serve (optional)
- fresh mint leaves only to decorate
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 574.9 kcal / 2405.3 kJ
- Protein
- 6.3 g
- Tuk
- 45.3 g
- Sacharidy
- 36.7 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 26.7 g
- Sodík
- 31.9 mg
Alternativní recepty
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min
Pear and ginger paste
26hod. 25min
Edna's lemon curd teacake
40min
Persian honeycomb bark
1hod. 30min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48hod. 20min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1hod. 10min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Traditional French chocolate canelé
49hod.
Traditional French vanilla canelé
49hod. 5min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26hod. 10min
Edna's lemon curd tea cakes
30min