Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
120 - 150
g dyni piżmowej, obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
nebo 120 - 150 g dyni Hokkaido, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka) - 50 g oleju, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
- 2 łyżki pestek dyni
- 250 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 60 g mleka
- 60 g cukru
-
10
g drożdży świeżych, pokruszonych
nebo 1 łyżeczka suchych drożdży (patrz wskazówka) - 1 szczypta soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 607.5 kJ / 145.2 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 18.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tort dyniowy
2 Std. 40 Min
Słodka focaccia z jabłkami
1hod. 45min
Ciasteczka dyniowo-imbirowe
2h
Placki dyniowe z ricottą
30 min
Dyniowe bułeczki śniadaniowe
1 Std. 50 Min
Placki dyniowe z parmezanem
45 min
Wegańskie ciasto z jabłkami do odrywania
2h
Dyniowy chlebek do odrywania (bez laktozy)
2h 30 min
Kwadraty dyniowe z orzechami
1hod.
Sernik dyniowy na czekoladowym spodzie
9hod.
Halloweenowe ciasto dyniowe
2 godz. 10 min
Ciasto dyniowo-jabłkowe
3h