Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di olio di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 120 g di rucola, senza steli
- 80 g di Parmigiano, a pezzi
- 30 g di nocciole
- 1 peperoncino rosso tagliato a metà per lungo, senza semi
- 1 cucchiaino di sale marino
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 0.75 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confettura di prugne
Žádné hodnocení
Confettura di albicocche
Žádné hodnocení
Insalata di barbabietola con rafano
10min
Gnocchi di patate
1h 15min
Pesto di basilico
10min
Flammkuchen con asparagi e prosciutto
Žádné hodnocení
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 min
Crema spalmabile alle melanzane
20 min
Sciroppo dolce al limone e zenzero
55min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 15min
Purè di patate nature
55min
Pesto di zucchine e basilico
20 min