Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 carciofi
- 1 limone
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglie lavate ed asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco, secco
- 300 g di acqua
-
½
cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 519 kJ / 124 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 10.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patate lesse
30 Min
Funghi all'aglio
20 Min
Fagiolini verdi all'aglio e zenzero
20 Min
Patate e bietole con uova affogate
45 Min
Cipolle tritate
Žádné hodnocení
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 Min
Minestrone
45 Min
Contorno di peperoni al vapore
40 Min
Rollè di tacchino
50 Min
Pastella per fritti
1h
Porri saltati (200 g)
20 Min
Fagiolini al pomodoro
55 Min