Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 carciofi
- 1 limone
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglie lavate ed asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco, secco
- 300 g di acqua
-
½
cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 519 kJ / 124 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 10.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cotechino e lenticchie
1 Std.
Carciofi alla romana
50 min
Insalata di cavolo cappuccio (TM6)
15 Min
Seppie con i piselli
35 min
Impasto per pizza
1 Std.
Carciofi alla romana
50 min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Zuppa di zucca
35 min
Vellutata di finocchio e carote
40 min
Cavolfiore gratinato
55 min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min
Funghi all'aglio
20min