Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- Semmelbrösel zum Ausstreuen
- 70 g Zucker
- 1 Päckchen Vanillezucker (8 g) von Dr. Oetker
- 1 Ei (Größe M)
- 1 Prise Salz
-
1
Spritzer Zitronen-Aroma von Dr. Oetker
nebo ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht - 80 g Weizenmehl, glatt
- 1 gestr. TL Backpulver von Dr. Oetker
- 1 EL Milch
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 4891 kJ / 1169 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 137 g
- Tuk
- 64 g
- Nasycený tuk
- 38 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 610 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dotterbusserl
50 Min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1h 10min
Karottentorte mit Zuckerguss
3h 10min
Osternest aus Germteig
2h
Neujahrs Schweinderl mit süßer Nussfülle
2h
Zebrakuchen für Kinder
1h 40min
Beschwipstes Osterei
7hod. 30min
Fliegenpilz- und Schweinchen-Glücksmuffins
2 Std. 30 Min
Gebackene Hollerstrauben
30 Min
Husarenkrapferl
1h
Sonntagsgugelhupf
1u. 5min
Süße Krampusse von Dr. Oetker
2h