Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- Semmelbrösel zum Ausstreuen
- 70 g Zucker
- 1 Päckchen Vanillezucker (8 g) von Dr. Oetker
- 1 Ei (Größe M)
- 1 Prise Salz
-
1
Spritzer Zitronen-Aroma von Dr. Oetker
nebo ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht - 80 g Weizenmehl, glatt
- 1 gestr. TL Backpulver von Dr. Oetker
- 1 EL Milch
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 4891 kJ / 1169 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 137 g
- Tuk
- 64 g
- Nasycený tuk
- 38 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 610 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dotterbusserl
50min
Husarenkrapferl
1h
Linzerkipferl
1 Std. 10 Min
Vanillekipferl von Dr. Oetker
1h 30min
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkraut
1 Std. 40 Min
Osternest aus Germteig
2h
Kokosbusserl
25h
Kuchen mit Hase
1h 30min
Karottentorte mit Zuckerguss
3h 10 min.
Neujahrs Schweinderl mit süßer Nussfülle
2h
Apfelfleck mit Streusel
1 Std. 40 Min
Walnuss-Sterne mit weißer Schokolade
2h