茭白炒肉丝

茭白炒肉丝

3.4 14 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜头
    10 克
  • 10 克
  • 胡萝卜 切条
    20 克
  • 猪肉 切条
    100 克
  • 茭白 切条
    250 克
  • ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 6.585 g
Kalorie 366 kJ / 87 kcal
Tuk 5.198 g
Vláknina 1.475 g
Sacharidy 3.216 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...