Zařízení & příslušenství
孜然藕丁
Příprava 10min.
Celkový 25min.
3 人份
Suroviny
-
水500 克
-
莲藕 去皮,切约1.5厘米丁,冲洗去除淀粉质沥干400 克
-
油15 克
-
生抽10 克
-
孜然粉1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
294.1 mg
Protein
2.4 g
Kalorie
490.3 kJ /
117.3 kcal
Tuk
5.6 g
Vláknina
2.9 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
16.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
暖心蔬食
10 recepty/-ů
Čína
Čína