Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Esponja
- 80 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 130 g de harina de fuerza
Masa
- 120 g de azúcar
- 6 - 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 8 - 10 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 60 g de leche
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 2 huevos
- 15 g de levadura prensada fresca
- 30 g de agua de azahar
- 1 pellizco de sal
- 450 g de harina de fuerza
Decoración
- 1 huevo batido (para pincelar)
- fruta escarchada
- almendra laminada
- azúcar humedecida (aprox. 50 g)
Relleno
- 300 - 350 g de mermelada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1195 kJ / 287 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Naranjas confitadas
9h 20min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12h 40min
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13 godz. 30 min
Miniroscones de bizcocho
9 Std.
Tarta gijonesa
4h
Bizcocho de chocolate de claras de huevo
2 Std. 10 Min
Eclairs de crema de calabaza con frosting de mantequilla a la naranja
4 Std. 30 Min
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11 godz.
Torrijas con crema pastelera tostada
40 min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2h