Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Esponja
- 80 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 130 g de harina de fuerza
Masa
- 120 g de azúcar
- 6 - 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 8 - 10 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 60 g de leche
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 2 huevos
- 15 g de levadura prensada fresca
- 30 g de agua de azahar
- 1 pellizco de sal
- 450 g de harina de fuerza
Decoración
- 1 huevo batido (para pincelar)
- fruta escarchada
- almendra laminada
- azúcar humedecida (aprox. 50 g)
Relleno
- 300 - 350 g de mermelada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1195 kJ / 287 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brownie con nueces
1 Std. 30 Min
Cuernos de brioche
2 Std. 30 Min
Pink velvet cake
7h 20min
Roscón Red velvet
4 Std.
Buñuelos de viento
1 Std.
Tarta con crema de chocolate y batata
3 Std.
Bizcocho veteado con glaseado espejo de chocolate
1 Std. 30 Min
Corona de brioche con chocolate
4h 45min
Coca de Sant Joan
1 Std.
Brazo gitano de café
1 Std. 30 Min
Bizcocho de aceite de oliva
40 Min
Tronco navideño de chocolate
2 Std. 30 Min