
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 干香菇 洗净,切块
- 100 克 洋葱 切块
- 300 克 土豆 去皮切块
- 100 克 菱角 去壳
- 10 克 油
-
100
克 牛肉肉糜
nebo 100 克 培根丁 - 1000 克 水
- 200 克 牛奶
- 50 克 稀奶油
- 1 汤匙 帕玛森奶酪粉
- ¼ 茶匙 盐 依个人口味调整
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 222 kcal / 929 kJ
- Protein
- 8.89 g
- Tuk
- 1.015 g
- Sacharidy
- 23.51 g
- Vláknina
- 2.19 g