Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Schweineschmalz
- 60 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- 10 g Paprika edelsüß
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 600 g Schweinegulasch, in Würfeln (4 cm)
- 500 g Weinsauerkraut
- 100 g Weißwein, trocken
- 300 g Wasser
- 2 TL Salz
- 2 Lorbeerblätter
- 1000 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 200 g Sahne
- 20 g Speisestärke
- 10 g Petersilie, gehackt, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2707 kJ / 646 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 8.2 g
- Sodík
- 1766 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bunter Zwiebel-Topf
1h
Gyros-Auflauf
1 Std. 20 Min
Würstchen-Gulasch
35min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 min
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1h
Schwarzwurzel-Kartoffel-Ragout mit Salsiccia
1h 10min
Kasseler-Kartoffel-Gratin
1h 30min
Bauerntopf zum Schlemmen
45 min
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30 min
Pilz-Hackfleisch-Bolognese mit Bandnudeln
1h
Schupfnudelgratin mit Wirsing und Kabanossi
1h
Malzbier-Bolognese
2h