Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Schweineschmalz
- 60 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- 10 g Paprika edelsüß
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 600 g Schweinegulasch, in Würfeln (4 cm)
- 500 g Weinsauerkraut
- 100 g Weißwein, trocken
- 300 g Wasser
- 2 TL Salz
- 2 Lorbeerblätter
- 1000 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 200 g Sahne
- 20 g Speisestärke
- 10 g Petersilie, gehackt, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2707 kJ / 646 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 8.2 g
- Sodík
- 1766 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pilz-Hackfleisch-Bolognese mit Bandnudeln
1u.
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 min
Malzbier-Bolognese
2h
Bunter Zwiebel-Topf
1u.
Kasseler-Kartoffel-Gratin
1 godz. 30 min
Pastitsio
1 godz. 30 min
Fleischiger Kartoffel-Spitzkohl-Eintopf
1 Std. 20 Min
Bauerntopf zum Schlemmen
45min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35min
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1u.
Schupfnudelgratin mit Wirsing und Kabanossi
1u.
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1 godz. 30 min