
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g Speckwürfel
- 500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 800 g Kartoffeln in Stücken (2-3 cm)
- 150 g Endiviensalat in Streifen (1-2 cm)
- 40 g Butter in Stücken
- 200 g Milch
- 1 TL Senf
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 2 - 3 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 436 kcal / 1825 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Sodík
- 1325 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glasierte Mairübchen
25min
Stamppot mit Endivien
30min
Pastitsio
1h 30min
Wirsing Untereinander mit Nürnberger Bratwürstchen
40min
Schupfnudeln mit Spitzkohl und Schinkenwürfeln
45min
Salzschneidebohnen
45min
Kartoffel-Möhren-Stampf
35min
Kartoffel-Spitzkohl-Stampf mit Hack und Rahmsauce
50min
Grünkohl-Kartoffelstampf mit Mettwürstchen
30min
Kartoffel-Möhren-Gemüse mit Bratwurst
35min
Wirsing-Eintopf
40min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1h 30min