Kompatibilní verze
Kartoffel-Spitzkohl-Stampf mit Hack und Rahmsauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Kerbel, abgezupft
- 2 EL Butter, weich
- 2 EL Mehl
- 300 g Spitzkohl, in Stücken
- 600 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 750 g Kartoffeln, in Stücken
- 2 EL Pflanzenöl
- 500 g Rinderhackfleisch
- ¾ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 1 TL Kümmel, ganz
- 250 g Sahne
- 2 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3114 kJ / 744 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blumenkohl-Kartoffel-Eintopf mit Cabanossi
40min
Wirsing Untereinander mit Nürnberger Bratwürstchen
40min
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1 Std. 10 Min
Spitzkohl-Kartoffel-Gemüse
40min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1 Std. 10 Min
Möhren untereinander mit Frikadellen
1 godz. 5 min
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35min
Kartoffel-Möhren-Gemüse mit Bratwurst
35min
Kohlrabi-Kartoffel-Stampf
45min
Salzschneidebohnen
45min
Leberkäse und Ei mit Wirsing-Kartoffel-Stampf
50min
Grünkohl mit Kartoffeln und Mettwürstchen
45min