Kompatibilní verze
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pane al farro e pancetta
- 50 g di pancetta affumicata a cubetti
- 490 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina manitoba
- 200 g di farina di farro
- 10 g di sale
Zuppa di fagioli
- 100 g di porro a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 foglia di salvia fresca, lavata
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di fagioli dall'occhio secchi, ammollati in acqua per 8 ore e scolati
- 700 g di acqua
- 100 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2382 kJ / 569.3 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Sacharidy
- 90.2 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 1268 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di legumi e verdure
40 min
Zuppa di legumi e cereali
1 godz.
Lenticchie in umido
1 godz. 30 min
Zuppa di lenticchie
50min
Fagioli in umido
1 godz. 30 min
Zuppetta di ceci
45 min
Zuppa di ceci e cicoria
1 godz.
Cottura dei fagioli
11 Std.
Zuppa di verdure
30 min
Ceci a Cottura Lenta
14h 40min
Zuppa di cereali e lenticchie a Cottura Lenta
4 Std. 20 Min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1 Std. 20 Min