Zařízení & příslušenství
Cantonese Steamed Fish
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
soy sauce70 g
-
water770 g
-
sugar20 g
-
coriander roots4 sprigs
-
pomfret fish (approx 600 g), descaled and gutted, scored1
-
spring onions tied into knots, plus extra thinly sliced for garnishing2 sprigs
-
fresh ginger slices3 cm
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (volitelně)1 tbsp
-
coriander leaves to garnish2 sprigs
-
shallot oil to garnish2 tbsp
-
fresh red chilli deseeded, thinly sliced, to garnish1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
735 mg
Protein
30 g
Kalorie
1207 kJ /
289 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Gong xi fa cai - Chinese New Year 2023
8 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Hand Ripped Cabbage
20 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 h 5 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 h 15 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 h 25 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
All-in-one chicken congee
35 min
Stir Fried French Beans
15 min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 min