
Zařízení & příslušenství
Cantonese Steamed Fish
Příprava 10min
Celkový 40min
4 portions
Suroviny
-
soy sauce70 g
-
water770 g
-
sugar20 g
-
coriander roots4 sprigs
-
pomfret fish (approx 600 g), descaled and gutted, scored1
-
spring onions tied into knots, plus extra thinly sliced for garnishing2 sprigs
-
fresh ginger slices3 cm
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (volitelně)1 tbsp
-
coriander leaves to garnish2 sprigs
-
shallot oil to garnish2 tbsp
-
fresh red chilli deseeded, thinly sliced, to garnish1
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
289 kcal /
1207 kJ
Protein
30 g
Tuk
14 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
5 g
Sodík
735 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Gong xi fa cai - Chinese New Year 2023
8 recept
Mezinárodní
Mezinárodní