Cantonese Steamed Fish
TM6 TM5

Cantonese Steamed Fish

4.8 (12 hodnocení)

Suroviny

  • 70 g soy sauce
  • 770 g water
  • 20 g sugar
  • 4 sprigs coriander roots
  • 1 pomfret fish (approx 600 g), descaled and gutted, scored
  • 2 sprigs spring onions, tied into knots, plus extra thinly sliced for garnishing
  • 3 cm fresh ginger slices
  • 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (volitelně)
  • 2 sprigs coriander leaves, to garnish
  • 2 tbsp shallot oil, to garnish
  • 1 fresh red chilli, deseeded, thinly sliced, to garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1207 kJ / 289 kcal
Protein
30 g
Sacharidy
9 g
Tuk
14 g
Nasycený tuk
5 g
Vláknina
1 g
Sodík
735 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty