Cantonese Steamed Fish

Cantonese Steamed Fish

4.5 17 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • soy sauce
    70 g
  • water
    770 g
  • sugar
    20 g
  • coriander roots
    4 sprigs
  • pomfret fish (approx 600 g), descaled and gutted, scored
    1
  • spring onions tied into knots, plus extra thinly sliced for garnishing
    2 sprigs
  • fresh ginger slices
    3 cm
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (volitelně)
    1 tbsp
  • coriander leaves to garnish
    2 sprigs
  • shallot oil to garnish
    2 tbsp
  • fresh red chilli deseeded, thinly sliced, to garnish
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 735 mg
Protein 30 g
Kalorie 1207 kJ / 289 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...