莲子芡实猪肚汤

莲子芡实猪肚汤

5.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
4 人份

Suroviny

  • 芡实
    15 克
  • 莲子 干的
    20 克
  • 干百合
    20 克
  • 山药 去皮切块
    50 克
  • 浸泡用
  • 猪肚 洗净切条
    400 克
  • 瘦猪肉,不带筋不带骨 切小块
    150 克
  • 600 克
  • 2 片
  • 花雕酒
    50 克
  • 炖煮用
    1200 克
  • 约5克
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 596 mg
Protein 24.9 g
Kalorie 973 kJ / 232.8 kcal
Tuk 7.6 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 3.4 g
Sacharidy 14.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...