Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 克 芡实
- 20 克 莲子 ,干的
- 20 克 干百合
- 50 克 山药 ,去皮切块
- 水 ,浸泡用
- 400 克 猪肚 ,洗净切条
- 150 克 瘦猪肉,不带筋不带骨 ,切小块
- 600 克 水
- 2 片 姜
- 50 克 花雕酒
- 1200 克 水 ,炖煮用
- 1 茶匙 盐 ,约5克
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 973 kJ / 232.8 kcal
- Protein
- 24.9 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 7.6 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 596 mg