Zařízení & příslušenství
莲子芡实猪肚汤
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
4 人份
Suroviny
-
芡实15 克
-
莲子 干的20 克
-
干百合20 克
-
山药 去皮切块50 克
-
水 浸泡用
-
猪肚 洗净切条400 克
-
瘦猪肉,不带筋不带骨 切小块150 克
-
水600 克
-
姜2 片
-
花雕酒50 克
-
水 炖煮用1200 克
-
盐 约5克1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
596 mg
Protein
24.9 g
Kalorie
973 kJ /
232.8 kcal
Tuk
7.6 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
3.4 g
Sacharidy
14.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
暖心汤品
15 recepty/-ů
Čína
Čína