Zařízení & příslušenství
Flammekuchen
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 portie
Suroviny
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken theelepel
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, vers gemalen½ theelepel
Topping en afwerking
-
witte uien gehalveerd200 g
-
rode uien gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
6.5 mg
Protein
2.2 g
Kalorie
407.8 kJ /
98.5 kcal
Tuk
3.8 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
1.5 g
Sacharidy
13.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Žádné hodnocení
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Žádné hodnocení
Vegan Oesterzwam Soep
40min.
Bietencarpaccio met Burrata
Žádné hodnocení
Zuivelvrije tzatziki
Žádné hodnocení
Kimchi risotto
Žádné hodnocení
Lookbrood met vegan kaas
Žádné hodnocení
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5hod. 15min.
Pulled Pork
Žádné hodnocení
Pikante Kip met Kokosrijst
Žádné hodnocení
Sojabolognese
40min.
Mosselen Marinière
Žádné hodnocení