Zařízení & příslušenství
Vårgrønnsakspenne
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porsjoner
Suroviny
-
squash delt i biter (3 cm)200 - 250 g
-
vann1600 g
-
grønne erter, ferske avskallet100 g
-
asparges tips100 g
-
penne rigate pasta200 g
-
olivenolje1 ss
-
geitost, hard delt i biter100 g
-
hvitløksfedd1
-
basilikumblader, ferske10 g
-
yoghurt naturell100 g
-
salt etter smak½ ts
-
malt svart pepper etter smak¼ ts
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Protein
16.3 g
Kalorie
1311 kJ /
310 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
5.5 g
Sacharidy
42.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Enkle pasta oppskrifter
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kylling Penne med safran
Žádné hodnocení
Makaronigrateng med flaskegresskar
Žádné hodnocení
Kylling-tagliatelle med pesto
Žádné hodnocení
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Žádné hodnocení
Pasta med tomat og aubergine
45min.
Kremet ertepasta
Žádné hodnocení
Rekelinguine med krabbe
Žádné hodnocení
Squashpasta med røkt laks
Žádné hodnocení
Ravioli med reke og asparges basilikum
Žádné hodnocení
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Žádné hodnocení
Vegetarlasagne
Žádné hodnocení
Makaronigrateng
Žádné hodnocení