Vårgrønnsakspenne

Vårgrønnsakspenne

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porsjoner

Suroviny

  • squash delt i biter (3 cm)
    200 - 250 g
  • vann
    1600 g
  • grønne erter, ferske avskallet
    100 g
  • asparges tips
    100 g
  • penne rigate pasta
    200 g
  • olivenolje
    1 ss
  • geitost, hard delt i biter
    100 g
  • hvitløksfedd
    1
  • basilikumblader, ferske
    10 g
  • yoghurt naturell
    100 g
  • salt etter smak
    ½ ts
  • malt svart pepper etter smak
    ¼ ts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 16.3 g
Kalorie 1311 kJ / 310 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 5.5 g
Sacharidy 42.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše