Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 克 各式海鮮,煮湯用 ,洗淨(魚片或魚塊、花枝、小卷、蛤蜊、蝦、淡菜等等)
- 1 把 新鮮巴西利 ,只取葉子,洗淨
- 50 克 特級初榨橄欖油
- 4 粒 蒜頭
- 50 克 洋蔥 ,切塊
- 1 支 紅辣椒,任一種類 ,去籽
-
400
克 罐裝切碎番茄
nebo 400 克 去皮蕃茄 - 1 大匙 番茄糊
- 100 克 不甜白酒
- 10 克 葡萄酒醋
- 1 小撮 鹽
- 8 片 (薄片) 麵包
- Nutriční hodnoty
- na 4 人份
- Kalorie
- 5096 kJ / 2128 kcal
- Protein
- 134.4 g
- Sacharidy
- 250.9 g
- Tuk
- 72.1 g
- Vláknina
- 17.6 g