Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
削皮
- 1200 克 水
- 1 茶匙 油 (詳見要訣) (volitelně)
-
900
克 馬鈴薯 ,切塊 (約 5 公分寬)
nebo 900 克 紅皮馬鈴薯 ,切塊 (約 5 公分寬) - 1 茶匙 油 (詳見要訣) (volitelně)
馬鈴薯泥
- 140 克 蔬菜高湯
- 85 克 全脂牛奶
- 60 克 奶油 ,切小塊
- 1 茶匙 香蒜粉 (volitelně)
- 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 新鮮巴西利葉, 裝飾,可省略
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1224.3 kJ / 292.6 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 41.5 g
- Tuk
- 12.4 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 623.7 mg