馬鈴薯泥(使用金屬刀組隔板)
TM6

馬鈴薯泥(使用金屬刀組隔板)

(Žádné hodnocení)

Suroviny

削皮

  • 1200 克 水
  • 1 茶匙 油 (詳見要訣) (volitelně)
  • 900 克 馬鈴薯 ,切塊 (約 5 公分寬)
    nebo 900 克 紅皮馬鈴薯 ,切塊 (約 5 公分寬)
  • 1 茶匙 油 (詳見要訣) (volitelně)

馬鈴薯泥

  • 140 克 蔬菜高湯
  • 85 克 全脂牛奶
  • 60 克 奶油 ,切小塊
  • 1 茶匙 香蒜粉 (volitelně)
  • 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
  • ¼ 茶匙 黑胡椒粉
  • 新鮮巴西利葉, 裝飾,可省略

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1224.3 kJ / 292.6 kcal
Protein
5.5 g
Sacharidy
41.5 g
Tuk
12.4 g
Nasycený tuk
7.7 g
Vláknina
5.1 g
Sodík
623.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty