Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g kippenborst filet, zonder vel, in stukken (2 x 2 cm )
- 30 g olie
- 2 tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- 2 ½ tl gerookte paprikapoeder
- 1 citroen, biologisch, 2 tl schil fijn geraspt, sap uitgeperst
- 80 g manchego kaas oud, in stukken
- 200 g rode paprika in stukken
- 1 sjalot gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 6 takjes verse tijm naaldjes afgeplukt
- 20 g boter
- 300 g risottorijst (bijv. Carnaroli)
- 50 g witte wijn
- 750 g water
-
1
tl kippenbouillonpasta
nebo ½ gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2435 kJ / 582 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Tomaat basilicum spread
5 Min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Žádné hodnocení
Bibimbap burrito
45min
Hong Kong rijst met worst
Žádné hodnocení
Scampi cajun citroen pasta
30 Min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min