Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g kippenborst filet, zonder vel, in stukken (2 x 2 cm )
- 30 g olie
- 2 tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- 2 ½ tl gerookte paprikapoeder
- 1 citroen, biologisch, 2 tl schil fijn geraspt, sap uitgeperst
- 80 g manchego kaas oud, in stukken
- 200 g rode paprika in stukken
- 1 sjalot gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 6 takjes verse tijm naaldjes afgeplukt
- 20 g boter
- 300 g risottorijst (bijv. Carnaroli)
- 50 g witte wijn
- 750 g water
-
1
tl kippenbouillonpasta
nebo ½ gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2435 kJ / 582 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Griekse varkensstoofpot
45min
Kip katsu curry met rijst
1h 40min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Žádné hodnocení
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 godz. 30 min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Sushi tacos
1 godz.
Cholent
Žádné hodnocení
Appel-notenbrood
1 Std. 25 Min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Zomerse pastasalade
30min