Spaanse risotto

Spaanse risotto

4.5 8 rating
Příprava 30min.
Celkový 40min.
4 porties

Suroviny

  • kippenborst filet, zonder vel in stukken (2 x 2 cm )
    400 g
  • olie
    30 g
  • zout
    2 tl
  • gemalen peper
    4 snuifjes
  • gerookte paprikapoeder
    2 ½ tl
  • citroen biologisch, 2 tl schil fijn geraspt, sap uitgeperst
    1
  • manchego kaas oud, in stukken
    80 g
  • rode paprika in stukken
    200 g
  • sjalot gehalveerd
    1
  • teentje knoflook
    1
  • verse tijm naaldjes afgeplukt
    6 takjes
  • boter
    20 g
  • risottorijst (bijv. Carnaroli)
    300 g
  • witte wijn
    50 g
  • water
    750 g
  • kippenbouillonpasta
    1 tl
    ½ gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portie

Protein 35 g
Kalorie 2435 kJ / 582 kcal
Tuk 19 g
Sacharidy 62 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...