Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nadzienie z pigwy
- 700 g pigw, obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na 3-4 cm kawałki (patrz wskazówka)
- 120 g cukru
- 1 łyżeczka cynamonu, mielonego
- 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
Kruszonka
- 120 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
- 320 g mąki pszennej
- 100 g cukru
- 1 jajko
- 1 ½ łyżeczki proszku do pieczenia
- 1 szczypta soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1760.6 kJ / 420.8 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 101.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knedle twarogowe z morelami
35 Min
Chłodnik arbuzowy
1h 15 min
Sałatka z truskawkami, burratą i bazyliowym pesto (TM6)
20 min
Sól ziołowo-cytrynowa
1h
Mazurek bakaliowy
2u. 40min
Pasta kanapkowa z bobu
45min
Napar ze skórki pomarańczowej i cytrynowej
25 min
Mazurek cytrynowy
2h
Rabarbar pod kruszonką
55min
Dip z zielonymi oliwkami
10 min
Czeskie ciasto serowe z kratką
1h 50 min
Ciasto jesienne z gruszkami i jabłkami
1h 15 min