Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g oliwy z oliwek
- 500 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ćwiartki
-
100
g cukru
nebo 100 g cukru trzcinowego, nierafinowanego - 100 g octu jabłkowego
- 1 łyżeczka soli
-
200
g jeżyn, świeżych
nebo 200 g jeżyn, mrożonych, uprzednio rozmrożonych
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 1904.2 kJ / 455.1 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 83.1 g
- Tuk
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 1176.9 mg
Alternativní recepty
Feta ubijana z mascarpone z sosem miodowym
20min
Klasyczne brownie
50 min
Chutney z czerwonej cebuli
24h
Pisco sour
10 min
Kawowy sos karmelowy
45min
Krem pomarańczowy z białej czekolady i pistacji
45min
Słodki sos chili
40min
Konfitura z boczku i cebuli
25min
Krem z ciastek korzennych
10 min
Beszamel – 600 ml
15min
Wegetariańska pieczeń grzybowa z sosem
1 godz. 20 min
Tarta czekoladowo-orzechowa bez pieczenia
1 Std. 10 Min